Augustus 2024
  • 21 Oct 2024
  • Pdf

Augustus 2024

• Pdf

Samenvatting van het artikel

Algemeen

Wachtwoord tonen

Bij het invoeren van een wachtwoord is het nu ook mogelijk om deze te tonen:

Opdrachten-/Artikelmodule

Module selecteren d.m.v. een kwalificatie

Artikel-modules konden reeds aan een kwalificatie gekoppeld worden. Modules kunnen d.m.v. deze gekoppelde kwalificatie al dan niet worden uitgeleverd naar schoolomgeving(en).
Het is nu ook mogelijk om bij een deelnemer eenvoudig modules te selecteren die horen bij zijn of haar kwalificatie.
Bij het scherm om modules te koppelen aan een deelnemer is een nieuwe optie gekomen, 'Selecteer modules op basis van de kwalificatie':
Door te klikken op de naam van de opleiding worden alle modules die aan deze kwalificatie zijn gekoppeld geselecteerd. Door op 'Opslaan' te klikken worden de modules toegewezen aan de betreffende deelnemer.

Rapportagemodule

Extra vraagtypes als placeholder

Met deze release is het ook mogelijk geworden om de antwoorden volgende vraagtypes te gebruiken als placeholder in de rapportage:

• Keuze (meerdere opties)
  • Open (meerdere regels) met opmaak
  • Open (meerdere regels) zonder opmaak