API
  • 12 Dec 2023
  • Pdf

API

• Pdf

Article Summary

Wat is het?

API staat voor Application Programming Interface. Een API maakt het mogelijk om functionaliteiten aan te roepen vanuit een andere applicatie.

Voor de producten van Paragin hebben wij API’s beschikbaar. Met deze API’s is het mogelijk om bepaalde processen geautomatiseerd uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan deelnemers en gebruikers toevoegen, het ophalen van resultaten van een gemaakte toets, of het beheren van gebruikersgroepen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van onze API.