Aanmeldpagina deelnemers
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Aanmeldpagina deelnemers

• Pdf

Article Summary

Het is mogelijk om een aanmeldpagina beschikbaar te maken binnen MijnPortfolio. Een deelnemer kan zich dan zelf aanmelden, waarna een deelnemersaccount/portfolio wordt aangemaakt. Beheerders kunnen instellen welke gegevens een gebruiker/deelnemer moet invullen. Dit is een mogelijkheid die beschikbaar gemaakt kan worden en uit gezet kan worden binnen een MijnPortfolio omgeving.

Alle velden met een asterisk (*) moeten verplicht ingevuld worden. Vervolgens ontvangt de deelnemer een e-mail met een eenmalig geldige inlogcode. Hiermee kan de deelnemer inloggen en vanaf dat moment gebruik maken van MijnPortfolio.

Interne naam module: Signup