Agenda
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Agenda

• Pdf

Article Summary

Omschijving

De Agenda-module kan gebruikt worden door deelnemers om activiteiten aan toe te voegen. Deze activiteiten kunnen herhaald worden over een bepaalde periode. Begeleidende en beherende rollen kunnen bij elk deelnemersportfolio de agenda inzien. Beheerders hebben daarnaast toegang tot een totaaloverzicht van alle gecombineerde agenda’s.

Voorbeeld

De agenda kan worden gebruikt om deelnemers losse activiteiten toe te laten voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taken die op een stage worden uitgevoerd, wanneer deze niet op een andere manier in de MijnPortfolio-omgeving zijn ingevoerd. In de afbeelding hieronder zijn twee activiteiten te zien, waarbij activiteit B automatisch elke dag wordt herhaald.

Agenda voorbeeld

Instellingen

Deelnemers kunnen activiteiten toevoegen in het menuonderdeel ‘Mijn agenda’. De huidige maand zal altijd als eerst gepresenteerd worden. Er kan bij een dag een nieuwe activiteit worden aangemaakt door op het blok aan de linkerkant van een rij te klikken.

Geef een begin- en eindtijd op. Het invoeren van de tijd kan per kwartier. Stel vervolgens in of de activiteit herhaald moet worden. Geef de activiteit daarna een titel en een omschrijving. Een activiteit kan achteraf bewerkt worden door op het potloodicoon te klikken.

De begeleidende rol van deze deelnemer kan de planning te kijken door naar het betreffende portfolio te gaan. Klik daar op Instrumenten > Agenda.

Interne naam module: calendar