Contentbeheer
  • 06 Feb 2024
  • Pdf

Contentbeheer

• Pdf

Article Summary

De standaardnaam van dit menuonderdeel is 'Contentbeheer'. Deze module is standaard alleen beschikbaar voor beheerders. In deze module staan de teksten die binnen de MijnPortfolio-omgeving te zien zijn.

In de meest linkse kolom in het overzicht staat de naam van elke pagina in de MijnPortfolio-omgeving aangegeven. Aan de rechterkant kan met elk vergrootglas worden bekeken wat de huidige inhoud is van die specifieke pagina. Deze inhoud kan aangepast worden door op het potlood te klikken, waarna een nieuw scherm met een tekstverwerker zal openen.

Interne naam module = admincontent