Datasheet
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Datasheet

• Pdf

Omschrijving

De datasheetmodule kan gebruikt worden als een werkblad, zoals in bijvoorbeeld Excel. Hiermee worden rijen en kolommen gecreƫerd om informatie bij te houden en te delen. Met de standaardinstellingen zijn er vier velden om in te vullen, maar het is mogelijk om door Paragin meer velden aan te laten zetten. Ook de namen van de velden kunnen aangepast worden, waardoor de module naar eigen wens kan worden opgezet.

De datasheet kan geƫxporteerd worden, waardoor het in externe programma's gebruikt kan worden. Deze module is niet beschikbaar voor deelnemers, alleen voor alle andere rollen (afhankelijk van de instellingen). Wanneer een datasheet is ingevoerd, kan alleen degene die dit heeft aangemaakt er aanpassingen aan doen.

Voorbeeld

De module kan gebruikt worden als algemeen overzicht voor verschillende taken. Door een titel, persoon, tijdsbestek/deadline en een actie toe te voegen kan dit een handig overzicht zijn voor alle rollen met toegang.

Doordat de velden vrij ingevuld worden, kunnen taken ook aan andere gebruikers worden toegekend. Dit kan nuttig zijn om een bepaalde taak door te geven aan een collega.

Instellingen

In het overzichtssscherm van de module kan een nieuwe datasheet worden aangemaakt door te klikken op 'Nieuwe datasheet toevoegen'. De vier standaard velden om in te vullen zijn 'Titel', 'Wie?', 'Wanneer?' en 'Welke acties?'. Sta de datasheet op, waarna deze in het overzicht zal verschijnen.

Interne naam module: Datasheet