ePortfolio importeren
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

ePortfolio importeren

• Pdf

Article Summary

Het is mogelijk voor een beheerder om een deelnemersportfolio vanuit een andere omgeving te importeren in MijnPortfolio. Dit is mogelijk wanneer het betreffende portfolio geĆ«xporteerd is vanuit een andere MijnPortfolio-omgeving, of wanneer het portfolio uit andere portfolio software komt, die voldoet aan NTA 2035 (de Nederlandse Technische Afspraak voor optimale data-uitwisseling en portabiliteit). Het is mogelijk om dit aan te zetten voor niet-beheerders, maar dit is standaard niet ingeschakeld.

Het te uploaden bestand moet een .ZIP-extensie hebben. MijnPortfolio zal een foutmelding geven als het een ander bestandstype is. Daarnaast mag het .ZIP-bestand niet groter zijn dan 300MB.

Interne naam module: ePortfolio