Portfoliobeoordeling
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Portfoliobeoordeling

• Pdf

Omschrijving

De rating-module wordt gebruikt om een beoordeling toe te kennen aan een portfolio. Dit kan gedaan worden door begeleidende rollen. Deelnemers kunnen deze beoordeling niet terug zien en is daarom meer gericht op intern gebruikt.

Er zijn geen bijzondere instellingen voor deze module. Wanneer de module is ingeschakeld kunnen begeleidende rollen naar een portfolio gaan. Navigeer vervolgens naar het tabblad Instrumenten > Portfoliobeoordeling. Klik daar op 'Bewerk portfoliobeoordeling' om een beoordeling in te voeren of een bestaande beoordeling aan te passen. Let er op dat een deelnemer eventuele bewijsstukken heeft aangeleverd. Deze kunnen hier bekeken worden.

Interne naam module: Rating