Activiteit deelnemers bewaken
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Activiteit deelnemers bewaken

• Pdf

Omschrijving

Met deze module kunnen beheerder en begeleider een overzicht de activiteiten van deelnemers zien. De tijdlijn-weergave plaatst al deze activiteiten in een chronologisch overzicht, met de meest recente activiteiten bovenaan. De deelnemer moet deze activiteiten zelf hebben toegevoegd aan het portfolio.

De activiteiten kunnen gedownload worden als Excelbestand. De aanpassingen die zijn gedaan kunnen ook geƫxporteerd worden. Het exporteren geeft de informatie opgedeeld in kolommen.

Activiteit wordt standaard van de afgelopen 30 dagen getoond. Dit kan door Paragin aangepast worden als dat gewenst is.

Voorbeeld

De module kan gebruikt worden om te controleren of een deelnemer een bepaalde activiteit heeft gedaan. In het geval dat er bijvoorbeeld een bestand of een opdracht niet terug te vinden is, kan dit mogelijk met behulp van deze module ingezien worden.

Instellingen

Er zijn geen directe instellingen voor deze module, behalve het exporteren of downloaden van de gegevens.

Exporteren geeft een bestand waarin de acties van deelnemers opgedeeld zijn per gegeven, zoals de status van het portfolio, de naam van de deelnemer, het portfolio-onderdeel wat is gewijzigd en op welke datum de wijziging heeft plaatsgevonden.

Het downloaden van een Excelbestand bevat hier ruwweg hetzelfde als wat in het overzicht van de tijdlijn te zien is.

Interne naam module: Timeline