Toetsmatrijseigenschappen
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Toetsmatrijseigenschappen

• Pdf

Omschrijving

Bij de toetsmatrijseigenschappen kunnen bepaalde eigenschappen toegewezen worden aan de toetsmatrijs. Zo kunnen de matrijzen effectiever ingedeeld en teruggevonden worden in de beheeromgeving. Er kan ingesteld worden dat ze voor iedereen in de RemindoToets-omgeving beschikbaar zijn, of alleen voor specifieke opleidingen.

Om een eigenschap toe te kennen, moet er een aantal stappen uitgevoerd worden. Allereerst moeten de eigenschappen aangemaakt worden. Vervolgens moeten deze toegekend worden aan een toetsmatrijs.

Aanmaken

Het aanmaken van een eigenschap kan alleen door beheerders gedaan worden, of eventueel toetscoördinatoren als de rechten daaraan toegekend zijn.

Toekennen

Het toekennen van een eigenschap kan in het overzicht van een opleiding. Doe dit door de gewenste opleiding te selecteren. Selecteer een bestaande toetsmatrijs, of maak een nieuwe matrijs aan. Boven de inhoud van de toetsmatrijs staan een aantal tabbladen. Klik daar op 'Eigenschappen'. Vervolgens staat aan de linkerkant van het scherm een optie: 'Voeg eigenschap toe'. Klik op deze optie om de gewenste eigenschap toe te voegen. Zie ook de afbeelding hieronder.

Toetsmatrijs eigenschappen toekennen

Selecteer de eigenschap uit de lijst en voeg de gewenste waarde in. Op welke manier deze waarde kan worden aangegeven hangt af van wat er bij het aanmaken van de eigenschap is ingevuld.