Audit trail
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Audit trail

• Pdf

Article Summary

Een audit trail is in RemindoToets terug te vinden onder een aantal beheeronderdelen. Het downloaden ervan levert een Excel-bestand op waar informatie over bepaalde acties van gebruikers in staat. Welke gebruikers dit zijn hangt af van welk onderdeel in het beheer is geselecteerd. De audit trail is zowel in de beheer- als afnameomgeving te downloaden.

In het Excel-bestand staan de volgende gegevens:

• Gebruiker ID
  • Logboek (het specifieke onderdeel)
  • Actie
  • Bericht
  • Datum /tijd
  • Uigevoerd door ...
  • Uitgevoerd op ... (indien van toepassing)
  • IP-adres (indien opgenomen)

Instellingen

Beheeromgeving

In de beheeromgeving van RemindoToets is de optie te vinden onder Instellingen > Beheer gebruikers. Selecteer de gewenste gebruikers in het overzicht en voer onderin het scherm de actie 'Download audit trail' uit. Er volgt een pop-up waar een periode voor de te downloaden data wordt opgegeven. Klik daarna op 'Genereer audit trail'.

Afnameomgeving

In de afnameomgeving worden gebruikersrollen apart in een audit trail geplaatst. Dit kan op dezelfde manier als hierboven omschreven, bij elk van de onderstaande locaties:

• Beheer > Beheerders
  • Beheer > Begeleiders
  • Beheer > Kandidaten