Geschiedenis
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Geschiedenis

• Pdf

Omschrijving

Geschiedenis tabblad

Het geschiedenisoverzicht laat zien welke acties er zijn uitgevoerd op een bepaalde toetsmatrijs. Dit omvat zaken als het aanpassen van een status en het aanmaken van nieuwe regels. Onder elke regel is een omschrijving te vinden van de exacte aanpassingen of toevoegingen die zijn gedaan. Daarnaast is de datum van aanpassing zichtbaar en wordt er opgeslagen welke persoon de aanpassingen heeft uitgevoerd. Doordat al deze acties worden opgeslagen, kunnen eventuele foute instellingen makkelijker opgespoord worden.

Het overzicht is terug te vinden in de beheeromgeving, onder Toetsen > selecteer toetsmatrijs > tabblad Geschiedenis (zie ook bovenstaande afbeelding).

Bij een toegevoegde regel wordt de titel weergegeven, of als deze ontbreekt een uniek ID voor die regel. Daaronder worden de instellingen per regel getoond, waaronder het aantal geselecteerde vragen en of de positie van de vragen is vastgezet. Ook verwijderde regels staan aangegeven. Verder wordt genoteerd wanneer het stappenplan gewijzigd is en op welke status de toetsmatrijs is gezet (bijvoorbeeld goedgekeurd of reparatie).

Onderstaande afbeelding geeft een voorbeeld van het geschiedenisoverzicht.

Gewijzigde cesuur doorzetten

Let op!
Deze optie is alleen beschikbaar wanneer de instelling 'In de afname-omgeving is het mogelijk om: cesuur aan te passen' uit staat.

De reden hiervoor is dat sommige organisaties geen toegang hebben tot de beheeromgeving van RemindoToets, omdat deze beheerd wordt door een andere partij.

In het overzicht van de geschiedenis is het mogelijk om een wijziging aan de cesuur door te zetten naar alle afnameomgevingen. Dit heeft als gevolg dat de resultaten van deze toetsmatrijs met de gewijzigde cesuur worden berekend. Standaard kan dit alleen door beheerders worden gedaan, maar het is mogelijk om ook andere rollen deze machtiging te geven.

De volgende knop zal na een wijziging aan de cesuur zichtbaar worden:afbeelding

Vervolgens verschijnt een pop-up. In de onderstaande afbeelding is een voorbeeld te zien.

afbeelding(1)

De datum kan gewijzigd worden, zodat alleen op resultaten vanaf een bepaald moment de venieuwde cesuur wordt toegepast. Let er op dat deze actie niet teruggedraaid kan worden. Om dit te doen moet de cesuur opnieuwd worden aangepast naar de originele instellingen.