Mediaspeler
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Mediaspeler

• Pdf

Article Summary

Aan elk beschikbaar vraagtype is een onderdeel Mediaspeler toe te voegen. Door middel van dit vraagtype is het mogelijk om het afspelen van mediabestanden (audio/video) te limiteren tijdens de toetsafname. Tijdens een inzage is de media weer onbeperkt beschikbaar.

Via de optie om het mediabestand te kiezen kan ook een nieuw mediabestand worden geĆ¼pload. Na het kiezen van het bestand kan de limiet worden ingesteld, tot een maximum van 10 keer afspelen.

Het is met de Mediaspeler niet mogelijk om externe media te tonen. Kijk hiervoor bij het artikel Externe media.

Instellingen

De mediaspeler wordt toegevoegd bij het aanmaken (of bewerken) van een vraag. Selecteer uit de keuzelijst de optie 'Mediaspeler' en klik daarna op 'Voeg toe'. Dit plaatst een nieuw veld in het overzicht van de vraag.

Het is mogelijk om een tekstuele instructie toe te voegen voor kandidaten. Klik daarvoor op de betreffende balk, te zien in de onderstaande afbeelding. Klik voor het toevoegen van een bestand op het onderste gedeelte en vervolgens rechts in het scherm op 'Kies mediabestand'. Selecteer daar ook de limiet voor het aantal keer afspelen van de media.

Het kiezen van een mediabestand toont alle bestanden die in de vragenbank bij het tabblad 'Media' zijn geplaatst. Het is ook mogelijk om tijdens het kiezen een nieuw mediabestand te uploaden. Het zal vervolgens bij de andere media geplaatst worden.