Rollen en rechten in de Beheeromgeving
  • 18 Apr 2023
  • Pdf

Rollen en rechten in de Beheeromgeving

• Pdf

Article Summary

Binnen de beheeromgeving van RemindoToets zijn een aantal rollen beschikbaar.

Auteur

Deze gebruiker heeft toegang tot de vragenbanken, categorieën en eventueel opleidingen waartoe deze persoon toegang heeft gekregen.

Beheerder

Deze gebruiker heeft toegang tot alle functionaliteiten en inhoud van de omgeving.

Beheerder Content

Deze gebruiker heeft toegang tot de vragenbanken, categorieën en eventueel de opleidingen waartoe deze persoon toegang heeft gekregen. Daarnaast kan deze gebruiker categorieën toevoegen binnen de banken waartoe hij rechten heeft.

Beheerder Content en PDF

Deze gebruiker heeft dezelfde rechten als de Beheerder Content echter kan deze gebruiker ook PDF-bestanden genereren.

Toetscoördinator

Deze rol heeft dezelfde rechten als een Beheerder, echter kan beperkt worden tot één of meer opleidingen, itembanken en bovenal gebruikersgroepen. Wanneer deze rol een nieuwe gebruiker toevoegt, dan moet hij/zij deze koppelen in de gebruikersgroep(en) waar de Toetscoördinator zelf aan is gekoppeld. Zo is een deel van het beheer op hoofdniveau te delegeren aan de Toetscoördinator die dit enkel voor een subset van de beheeromgeving mag doen.

Vaststeller

Deze gebruiker heeft toegang tot de vragenbanken, categorieën en eventueel opleidingen waartoe deze persoon toegang heeft gekregen.