Systeemvereisten
  • 19 Oct 2023
  • Pdf

Systeemvereisten

• Pdf

Article Summary

De volgende vereisten zijn belangrijk om als kandidaat een toets af te kunnen nemen:

• Een werkende computer/laptop/tablet/mobiele telefoon
  • Een actieve internetverbinding
  • Een recente versie van een browser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox, Microsoft Edge). De laatste 2 versies van deze browsers worden ondersteund. Zie ook dit artikel over Browserondersteuning.
Let op!

Let op dat bij het afnemen van toetsen in de volledig scherm modus, dit niet werkt op tablets en mobiele telefoons. Deze browsers ondersteunen geen volledig scherm.