Tekstenbeheer
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Tekstenbeheer

• Pdf

Article Summary

Het is mogelijk om bepaalde teksten een eigen inhoud te geven. In dit overzicht kan voor de Nederlandse of Engelse taal handmatig een tekst worden ingevoerd. Doe dit door bij de gewenste taal op het potloodicoon te klikken. Er zal vervolgens een scherm openen met een tekstverwerker. Vul hier de tekst in en sla deze op. Om de reeds ingevoerde tekst te kunnen bekijken, klik op het betreffende vergrootglas aan de linkerkant van de pagina. Hiermee wordt de volledig samengestelde e-mail getoond, inclusief eventuele kop- en voettekst.

Dit overzicht geeft toegang tot de tabbladen 'Applicatie' en 'E-mail'. Elk tabblad bevat een aantal onderwerpen waarvan de tekstuele inhoud kan worden gewijzigd. Bij het tabblad Applicatie staat een lijst met zaken binnen RemindoToets, zoals de inlogpagina. Onder het tabblad E-mail wordt tekst ingevoerd die betrekking heeft op e-mails die verstuurd worden vanuit RemindoToets.

SEB en url whitelisting kan nodig zijn voor het geven van toegang tot websites. Dit kan het geval zijn als de gebruikte computers standaard geen toegang hebben tot het internet.

Tip!

Gebruikersnaam sjabloon

In bovenstaande afbeelding is te zien dat bepaalde gegevens worden ingevuld met behulp van automatische invulling. De geel gemarkeerde tekst verwijst naar een onderdeel wat gekoppeld is aan de kandidaat die het bericht ontvangt. In dit geval gaat het om de naam, de URL voor de RemindoToets-omgeving en de gebruikersnaam.