Stappenplan SSO via SurfConext
  • 12 Dec 2023
  • Pdf

Stappenplan SSO via SurfConext

• Pdf

Article Summary

Na het ontvangen van de aanvraag voor SSO, dient Paragin een verzoek in bij SurfConext om te koppelen met de betreffende organisatie. Surf zal dit verzoek verwerken en ter akkoord voorleggen aan de in de aanvraag opgegeven contactpersoon.

Wanneer Paragin vanuit Surf een bevestiging hebben ontvangen van de inrichting, stellen wij de koppeling in, in de opgegeven omgevingen. Vanaf dat moment is de knop ‘Inloggen met SurfConext’ te zien op de inlogpagina van de omgeving(en).

Vervolgens moet de organisatie zelf aan de slag met het toevoegen van de unieke ID’s bij de deelnemers en gebruikers. Zie hiervoor het artikel SSO Instellen in de producten van Paragin.