Startpagina
  • 30 Oct 2023
  • Pdf

Startpagina

  • Pdf

Samenvatting van het artikel

Welkom in de Kennisbank van Paragin!

Je vindt hier artikelen die ondersteuning bieden voor onze software. We hebben verschillende hoofdmappen voor RemindoToets en MijnPortfolio. Daarnaast is er een map met informatie over ISO27001, een standaard voor het beveiligen van de informatie die wij opslaan.

Onze artikelen zijn verdeeld over mappen, die met een specifiek onderwerp te maken hebben. Alle mappen vind je aan de linkerkant van het scherm. Sommigen bevatten submappen, waar wat dieper ingegaan wordt op bepaalde onderwerpen.

Er wordt gebruik gemaakt van gekleurde blokken om extra informatie te geven. Blauwe blokken (die je hieronder ziet) geven wat meer informatie in de vorm van een tip of andere ondersteuning. In de gele blokken staat belangrijke informatie (waarschuwingen) waar je op moet letten als je werkt in onze software, bijvoorbeeld als een bepaalde instelling gevolgen kan hebben voor andere instellingen. Rode blokken gebruiken we weinig en staan alleen bij zeer gevoelige onderwerpen, zoals het permanent verwijderen van gegevens.

Tip!
Je ziet bovenin bij elk artikel wanneer het voor het laatst geüpdate is. Zo weet je of er recentelijk veranderingen zijn gedaan aan het artikel. Dit kan betekenen dat we het (tekstueel) verbeterd hebben of dat we onze software hebben aangepast.

Als je precies wilt weten welke aanpassingen er aan RemindoToets zijn gedaan, kijk dan in de artikelen met de Release Notes.

De Kennisbank gebruiken

Je kunt de Kennisbank gebruiken door bij een map over een specifiek onderwerp te lezen. Klik op een map om deze uit- of in te klappen. Klik vervolgens op het artikel dat je wilt gaan lezen.

Je kunt ook de zoekbalk gebruiken om op een term te zoeken. Je krijgt dan alle artikelen te zien die deze exacte term bevatten, het is niet nodig om op Enter te drukken! Klik op een artikel om het te lezen. Hieronder zie je hoe dat werkt.


Als je een volledig overzicht wil hebben van alle artikelen die je zoekterm bevatten, klik dan na het invullen van de zoekterm op 'Bekijk alle resultaten', onder de lijst met artikelen die verschijnt.

Verwijzingen naar andere artikelen

Bij veel artikelen zijn verwijzingen opgenomen naar andere artikelen, zodat zo min mogelijk dubbele informatie gegeven wordt. Als er een verwijzing naar een ander artikel is geplaatst, ziet dat er zo uit: klik op deze gekleurde tekst om naar dit artikel te gaan!


Inhoudsopgave en tags

Aan de rechterkant van het scherm staat bij een groot deel van de artikelen een inhoudsopgave. Klik op één van de onderdelen om direct naar de bijbehorende sectie van het artikel te springen, zodat je niet hoeft te scrollen.

Tags worden gekoppeld aan artikelen die met hetzelfde onderwerp te maken hebben, maar niet altijd in dezelfde map worden geplaatst. Sommige onderwerpen zijn verdeeld over meerdere mappen, zoals papieren toetsen. Om toch een overzicht te krijgen van alles wat met papieren toetsen te maken heeft, kun je bijvoorbeeld naar het artikel Vragen voor een papieren toets gaan en daar op de tag 'Papieren toets' te klikken. Dit leid je vervolgens naar de overzichtspagina voor die tag.

Let op!
De inhoudsopgave en tags zijn alleen zichtbaar als je venster op een bepaalde resolutie staat. Als ze niet zichtbaar zijn, zorg dan dat je het venster vergroot.

What's Next