Algemeen
  • 14 May 2024
  • Pdf

Algemeen

  • Pdf

Samenvatting van het artikel

Welkom op de voorpagina van de Kennisbank voor MijnPortfolio.

Selecteer aan de linkerkant van deze pagina een handleiding om te openen.


MijnPortfolio is ontwikkeld om actieve ondersteuning te kunnen bieden aan onderwijs, bedrijfsleven en arbeidsmarkt bij onder meer loopbaanontwikkeling, mobiliteit en andere werkgerelateerde uitdagingen. Door gebruik te maken van een ePortfolio kunnen deze uitdagingen grootschaliger en vooral effectiever worden aangepakt, zonder de focus op de individuele gebruiker te verliezen.

Het platform bestaat uit een groot aantal modules, die actief gemaakt en gecombineerd kunnen worden, om zo tot de perfecte oplossing te komen voor de uitdaging waar het platform voor iingezet gaat worden.

De basis is het portfolio van een deelnemer: de persoon die zich gaat ontwikkelen, kennis gaat vastleggen, beoordeeld of gematched gaat worden met behulp van MijnPortfolio. De deelnemer wordt hierbij ondersteund door één of meerdere begeleiders, leidinggevenden of deskundigen.

Zo kan de deelnemer een portfolio opbouwen met werkervaring, opleidingen en/of andere relevante zaken. Er kunnen vervolgens vragenlijsten ingevuld worden en/of uitgestuurd worden naar derden. Er kunnen trainingen gevolgd worden, tijdelijk of levenslang (Permanente Educatie). Het is mogelijk om rapporten te maken, processen vast te leggen, deelnemers te matchen, onderling te (laten) communiceren, of de deelnemer zichzelf te laten presenteren. Het kan allemaal binnen MijnPortfolio en nog veel meer!

We horen graag voor welke uitdaging je staat en denken vervolgens graag met je mee hoe MijnPortfolio je hierbij kan ondersteunen. We richten het platform op maat voor je in, aan de hand van jouw wensen.