Fotoboek
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Fotoboek

• Pdf

Omschrijving

Het fotoboek biedt een pagina waarop de deelnemer foto’s en video’s (van maximaal 100 mb per stuk) kan toevoegen, met bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, avi, mp4. Eventueel kan de mogelijkheid ook aangezet worden voor de begeleidende rollen, zodat zij ook foto's en video's kunnen toevoegen aan het portfolio van een deelnemer. Daarnaast kunnen de foto's en video's ook opgenomen worden in de showcase.

Deelnemers kunnen deze functie terugvinden in het menuonderdeel ‘Foto’s en video’.

Voor begeleidende rollen is het fotoboek geen menuonderdeel, maar het maakt deel uit van het portfolio van een deelnemer. Het is terug te vinden onder Deelnemer > Foto’s en video.

Voorbeeld

Begeleiders en deelnemers kunnen deze functie gebruiken om bestanden toe te voegen die relevant zijn voor het portfolio. Denk hierbij aan foto’s waar een eindproject te zien is, of een foto waarbij de deelnemer aan een fysieke opdracht werkt. Het kan voor de deelnemer ook een leuke en goede toevoeging zijn als het portfolio extern gedeeld wordt.

Instellingen

Deelnemers kunnen via het menuonderdeel ‘Foto’s en video’ klikken op ‘Nieuwe foto of video toevoegen’. Geef een omschrijving op en gebruik eventueel trefwoorden. Het gebruik van trefwoorden kan het makkelijker maken om bestanden te filteren. Selecteer vervolgens het gewenste bestand. Het mag niet groter zijn dan 100MB.

Interne naam module: fotoboek