Correctiewerk achteraf aanpassen
  • 21 Feb 2024
  • Pdf

Correctiewerk achteraf aanpassen

• Pdf

Article Summary

Afhankelijk van de rol en de daar bijbehorende rechten en/of de instellingen van de correctieronde, kan een reeds ingediende correctie achteraf aangepast worden. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

• Is er toegang tot de detailpagina van het resultaat van de specifieke kandidaat, dan zal er onder elke open vraag, per correctieronde, een knop Bewerk deze correctie staan. Door hier op te klikken kan de beoordeling voor deze specifieke vraag worden aangepast en ingediend.

• Een aanpassing kan ook worden gedaan via Resultaten > Antwoorden nakijken. Zoek daar de juiste toets en klik op Bekijk correctiewerk, wanneer de instellingen het toelaten zal er een knop met een potloodicoon (Bewerk correctie) staan. Daarmee kunnen ook een of meerdere vragen direct opnieuw beoordeeld worden.

Na het indienen van de aanpassing zal het resultaat opnieuw verwerkt worden en de score opnieuw worden berekend.